foto met tekst.JPG

UITGESTELD

In het licht van de nieuwe corona-maatregelen van 29 september jl. is besloten de expositie uit te stellen tot 2021. Je ontvangt tzt een nieuwe uitnodiging!

Markt Twee 
Zaltbommel

Data & Locatie

1 - 25 oktober 2020

Galerie Markt Twee

Markt 2

5301 AL Zaltbommel

www.trixvanveen.nl

Over de expositie

Trix exposeert haar meest recente werken die gaan over de natuur; over ritmes, lijnen en structuren. Er is een aantal landschappen te zien maar ook doeken met bloempatronen. De afmetingen van de schilderijen variëren ook, van 15 x 15 cm tot muurvullender afmetingen. Ook zal er in de winkel klein werk, zoals zeefdrukken, kaarten en kleine tekeningen, worden aangeboden.

Markt Twee is een expositieruimte en kunstwinkel in één. Het is gevestigd in het 'Wapen van Gelderland', een schitterend rijksmonument. Trix zal er exposeren van donderdag 1 oktober tot en met zondag 25 oktober 2020.

 

Openingstijden

Tussen 1 en 25 oktober 2020 elke donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.  

Opening | Vernissage

Vanwege de COVID-19 maatregelen kan er helaas geen grote opening plaatsvinden. Maar om elkaar toch - gecontroleerd - te kunnen spreken hebben we wat tijden ingepland die je kunt reserveren op:

  • zaterdag 3 oktober

  • zondag 4 oktober

  • zaterdag 17 oktober of

  • zondag 18 oktober 2020.
     

Trix zal dan aanwezig zijn en zo kunnen we er toch iets feestelijks van maken! Jouw datum en tijd kun je reserveren via deze link: Reserveren.
 

Op zondag 4 oktober is er ook KunstRondje Zaltbommel; er zijn dan ook andere galeries open in de stad.

Pothuis & Madurodam

Het pand is een bijzondere plek met 7 verdiepingen met kunst. Opvallend aan het gebouw is het zogenoemde pothuis, dat deels boven en deels onder de grond is gebouwd. Oorspronkelijk was zo'n pothuis in gebruik als put, later kreeg het allerlei andere bestemmingen.

 

Het pand dateert uit de vijftiende eeuw en sommige delen zijn gespaard gebleven tijdens de grote stadsbrand van 1524. Hoe bijzonder het Rijksmonument is, blijkt wel uit het feit dat het in miniatuurversie te bewonderen is in Madurodam.

Rhijnauwen1.jpg

theehuis rhijnauwen

Tijd en locatie
 

01 juni 19:00 – 30 augustus 2020
 

Theehuis Rhijnauwen
Rhijnauwenselaan 16
3981 HH Bunnik

 

Over het evenement
 

Van 1 juni tot en met 30 augustus 2020 hangen mijn schilderijen in Theehuis Rhijnauwen. Het is een mix van schilderijen met zowel landschappen als bloemvormen.

 

Het Theehuis is elke dag open van 10.00 tot 21.30 uur. Het is een prachtig gebouw in de Amsterdamse School-stijl, ligt aan de Kromme Rijn en je kunt er mooie wandelingen maken; langs het water of op de landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd. Er is veel te zien en te doen.

 

Op het terras kun je terecht zonder reservering; voor binnen moet je even reserveren. Dat kan via de website van het theehuis:  https://theehuisrhijnauwen.nl/ 

 

Veel plezier!