MarktTwee2020__edited.jpg
Hanneke Zuijderduijn (links) en Trix van Veen

Hanneke Zuijderduijn (links) en Trix van Veen voor het schilderij Zicht op Zaltbommel

EXPOSITIE

Markt Twee 
Zaltbommel

Data & Locatie

30 september - 31 oktober 2021

Galerie Markt Twee

Markt 2

5301 AL Zaltbommel

https://markttwee.nl/

Over de expositie

Trix exposeert haar meest recente werken die gaan over de natuur; over ritmes, lijnen en structuren. Er is een aantal landschappen te zien maar ook doeken met bloempatronen.

 

De afmetingen van de schilderijen variëren ook, van 15 x 15 cm tot muurvullender afmetingen. Ook zal er in de winkel klein werk, zoals zeefdrukken, kaarten en kleine tekeningen, worden aangeboden.

Markt Twee is een expositieruimte en kunstwinkel in één. Het is gevestigd in het 'Wapen van Gelderland', een schitterend rijksmonument. Trix zal er exposeren van donderdag 30 september tot en met zondag 31 oktober 2021.

Trix heeft haar Rossumse plaatsgenoot Hanneke Zuijderduijn gevraagd ook een ruimte te vullen. Hanneke maakt organische kunst; kom de prachtige toepassing van judaspenning bekijken.

 

Openingstijden

Elke donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Let op: gesloten op vrijdag 8 oktober 2021.

 

Opening | Vernissage

Vanwege de vrij beperkte ruimte kan er helaas geen grote opening plaatsvinden.

 

Trix ia zaterdag 9 oktober aanwezig tussen 14 en 17 uur en ontmoet je dan graag. We bieden je graag een kop koffie/thee of borrel aan die middag. 

Pothuis & Madurodam

Het pand is een bijzondere plek met 7 verdiepingen met kunst. Opvallend aan het gebouw is het zogenoemde pothuis, dat deels boven en deels onder de grond is gebouwd. Oorspronkelijk was zo'n pothuis in gebruik als put, later kreeg het allerlei andere bestemmingen.

 

Het pand dateert uit de vijftiende eeuw en sommige delen zijn gespaard gebleven tijdens de grote stadsbrand van 1524. Hoe bijzonder het Rijksmonument is, blijkt wel uit het feit dat het in miniatuurversie te bewonderen is in Madurodam.

Rhijnauwen1.jpg

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go-to font for titles, paragraphs & more.

theehuis rhijnauwen

Tijd en locatie
 

01 juni 19:00 – 30 augustus 2020
 

Theehuis Rhijnauwen
Rhijnauwenselaan 16
3981 HH Bunnik

 

Over het evenement
 

Van 1 juni tot en met 30 augustus 2020 hangen mijn schilderijen in Theehuis Rhijnauwen. Het is een mix van schilderijen met zowel landschappen als bloemvormen.

 

Het Theehuis is elke dag open van 10.00 tot 21.30 uur. Het is een prachtig gebouw in de Amsterdamse School-stijl, ligt aan de Kromme Rijn en je kunt er mooie wandelingen maken; langs het water of op de landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd. Er is veel te zien en te doen.

 

Op het terras kun je terecht zonder reservering; voor binnen moet je even reserveren. Dat kan via de website van het theehuis:  https://theehuisrhijnauwen.nl/ 

 

Veel plezier!