UITGESTELD NAAR 2021

In het licht van de nieuwe corona-maatregelen van 29 september jl. is besloten de expositie uit te stellen tot 2021. Je ontvangt tzt een nieuwe uitnodiging!

Persoonlijke Uitnodiging
Expositie 
Zaltbommel

alleen plaatjes voor website.png

Data & Locatie

1 - 25 oktober 2020

Galerie Markt Twee

Markt 2

5301 AL Zaltbommel

www.markttwee.nl

Openingstijden

Tussen 1 en 25 oktober 2020 elke donderdag
tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.  

Expositie uitgesteld

Vanwege de nieuwe, strenge corona-maatregelen die 28 september jl. zijn aangekondigd, is besloten de expositie uit te stellen. De verwachting is dat er weinig bezoek zal komen en dat zou zonde zijn van alle inspanningen van zowel Markt Twee als mijzelf. Daarom gaan we een nieuwe datum plannen in 2021; je wordt op de hoogte gehouden! Hartelijke groet van Trix

Over de expositie

Trix exposeert haar meest recente werken die gaan over de natuur; over ritmes, lijnen en structuren. Er is een aantal landschappen te zien maar ook doeken met bloempatronen. De afmetingen van de schilderijen variëren van 15 x 15 cm tot muurvullender afmetingen. Ook zal er in de winkel klein werk, zoals zeefdrukken, kaarten en kleine tekeningen, worden aangeboden.

Markt Twee is een expositieruimte en kunstwinkel in één. Het is gevestigd in het 'Wapen van Gelderland', een schitterend rijksmonument. Trix zal er exposeren van donderdag 1 oktober tot en met zondag 25 oktober 2020.

 

Opening | Vernissage
 

Graag nodig ik jou/jullie uit voor 'een soort opening'. Vanwege de COVID-19 maatregelen kan er helaas geen grote opening plaatsvinden. Maar om elkaar toch - gecontroleerd - te kunnen spreken met een hapje en een drankje, hebben we wat tijden ingepland die je kunt reserveren op:

  • zaterdag 3 oktober om 14, 15, 16 of 17 uur

  • zondag 4 oktober om 15, 16 of 17 uur

  • zaterdag 17 oktober om 14, 15 of 16 uur

  • zondag 18 oktober 2020 om 14, 15 of 16 uur.
     

Trix zal dan aanwezig zijn en zo kunnen we er toch iets feestelijks van maken! Jouw datum en tijd kun je reserveren via deze link: Reserveren.
 

Pothuis & Madurodam
 

Het pand is een bijzondere plek met 7 verdiepingen met kunst. Opvallend aan het gebouw is het zogenoemde pothuis, dat deels boven en deels onder de grond is gebouwd. Oorspronkelijk was zo'n pothuis in gebruik als put, later kreeg het allerlei andere bestemmingen.

 

Het pand dateert uit de vijftiende eeuw en sommige delen zijn gespaard gebleven tijdens de grote stadsbrand van 1524. Hoe bijzonder het Rijksmonument is, blijkt wel uit het feit dat het in miniatuurversie te bewonderen is in Madurodam.

Markt Twee Zaltbommel

Bereikbaarheid

Galerie Markt Twee

Markt 2

5301 AL Zaltbommel

www.markttwee.nl

Openbaar Vervoer

Vanaf Station Zaltbommel is het 20 minuten lopen naar Markt Twee.

 

Parkeren

Parkeren kan betaald op meerdere plaatsen in de binnenstad.
Gratis parkeren kan aan Waalkade 43 Parking.